Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Εργασίες συντήρησης από σήμερα σε τρεις δρόμους

Εργασίες συντήρησης έχει προγραμματίσει από σήμερα έως και την Παρασκευή 16 Απριλίου η διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Εργασίες συντήρησης σε οδικά τμήματα τριών δρόμων θα πραγματοποιήσει από σήμερα η διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού χόρτων και βλάστησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην κατεύθυνση προς ανατολικά, επί της διαχωριστικής νησίδας (αριστερή λωρίδα), από τη Χ.Θ. 9+000 (Παπαγεωργίου) έως τη Χ.Θ. 15+500 (κόμβος Τούμπας). Ο αποκλεισμός θα γίνεται ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών και όχι  ταυτόχρονα σε όλο το μήκος.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να διαρκέσουν από σήμερα Δευτέρα 12/04/2021 έως και την Παρασκευή 16/04/2021, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, κατά τις ώρες 07.00 -14.00.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Επιπλέον, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης – τοποθέτησης νέων στηθαίων ασφαλείας επί της Εθνικής Οδού 16 «Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου έως όρια νομού Χαλκιδικής» και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας, από τη διασταύρωση με την Ε.Ο. 67 “Θεσσαλονίκης – Αεροδρομίου Μακεδονία” (διασταύρωση Πράσινα Φανάρια) έως την αερογέφυρα Θέρμης, στην έξοδο προς Θεσσαλονίκη καθώς και στο ύψος της Ν. Ραιδεστού εκατέρωθεν.

Κατά την εκτέλεση των εργασιών η κίνηση των οχημάτων θα διενεργείται κατά περίπτωση, όπως ορίζει η Απόφαση έγκρισης των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για την εκτέλεση των εργασιών.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να υλοποιηθούν από σήμερα Δευτέρα 12 Απριλίου έως και την Παρασκευή 16 Απριλίου 2021, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και με ώρα έναρξης στις 8.00 π.μ..

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Τέλος, εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην Επαρχιακή Οδό 23 (από συμβολή Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Καβάλας με Ν. Απολλωνία - Καλαμωτού - Ορίων Νομού προς Δουμπιά).

Οι εργασίες καθαρισμού ερεισμάτων θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 12 Απριλίου έως και την Παρασκευή 16 Απριλίου από τις 7.00 π.μ. έως τις 8.00 μ.μ., ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Αφορά το τμήμα από συμβολή Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Καβάλας με Ν. Απολλωνία – Καλαμωτού - Ορίων Νομού προς Δουμπιά.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Ασπροβάλτας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.