Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Εργασίες συντήρησης σε 4 περιοχές του οδικού δικτύου

Σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες συντήρησης σε τέσσερις περιοχές του οδικού δικτύου της Θεσσαλονίκης. Δείτε σε ποια σημεία αφορούν.

Εργασίες συντήρησης πραγματοποιούνται έως και σήμερα, Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019, στην 29η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Τριλόφου από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιούνται εργασίες διαγράμμισης οδοστρώματος, στο σημείο από τη διασταύρωση με την 27η Επαρχιακή Οδό προς Τρίλοφο-όρια νομού Θεσσαλονίκης, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ώρα λήξης στις 19.00.

Ακόμη, έως και σήμερα θα πραγματοποιούνται εργασίες διαγράμμισης στην 16η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Γαλάτιστας- Αρναίας – Παλαιοχωρίου, στο τμήμα από τον Άγιο Πρόδρομο μέχρι την Αρναία. Οι εργασίες πραγματοποιούνται ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ώρα λήξης στις 4.00 μ.μ.

Εργασίες συντήρησης καθαρισμού του ερείσματος (κοπή χόρτων – αποψίλωση δέντρων) πραγματοποιούνται και στη 2η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - όρια Ν. Καβάλας και συγκεκριμένα στο τμήμα από τον κόμβο Λουτρών Απολλωνίας έως τον κόμβο Μαδύτου και στις δύο κατευθύνσεις στα πλέον επικίνδυνα σημεία.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν έως και την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης  στις 07.00 π.μ.

Παράλληλα, πραγματοποιούνται εργασίες καθαρισμού του ερείσματος (κοπή χόρτων-αποψίλωση δέντρων) της 16ης Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Πολυγύρου, στο τμήμα ισόπεδου κόμβου “Πράσινα Φανάρια” - Θέρμης- ορίων Νομού Χαλκιδικής (μετά τα Βασιλικά) και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας σε όλο το μήκος της ανωτέρω εθνικής οδού, με ώρα έναρξης 7.00 πμ.