Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Εργασίες συντήρησης στο οδικό δίκτυο-Αναλυτικά τα σημεία

Αν και καλοκαίρι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι εργασίες συντήρησης οδών από συνεργεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Συνεχίζονται σήμερα οι εργασίες συντήρησης από συνεργεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας τόσο επί της 27ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μηχανιώνας και επί της 28ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης- Πλαγιαρίου- Επανομής, όσο και επί της παράπλευρης οδού της περιφερειακής στην περιοχή των νοσοκομείων  “Παπαγεωργίου” και “424 ΓΣΝΕ”.

Πιο αναλυτικά πραγματοποιούνται εργασίες συντήρησης οδικού ηλεκτροφωτισμού επί της 27ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μηχανιώνας στην περιοχή του αεροδρομίου και επί της 28ης Επαρχιακής Οδού  Θεσσαλονίκης- Πλαγιαρίου – Επανομής στην περιοχή πριν από το Πλαγιάρι.
   
Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν από την Τετάρτη 15  Ιουλίου έως και την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, από τις 07.30 το πρωί έως τις 3.00 το μεσημέρι.

Όσο για τις εργασίες συντήρησης ασφαλτικών οδοστρωμάτων στο παράπλευρο δίκτυο της Περιφερειακής, αυτές πραγματοποιούνται στην πλευρά όπου βρίσκεται το γήπεδο “ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ”, από την εγκατάσταση βενζινάδικου “SHELL” έως και τον ισόπεδο κόμβο που συμβάλλει η δημοτική οδός από Πολίχνη, καθώς και στις δύο κάτω διαβάσεις που συνδέουν το παράπλευρο δίκτυο εκατέρωθεν της Περιφερειακής Οδού.  

Οι παραπάνω εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την Τετάρτη 15  Ιουλίου έως και την Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7.00 το πρωί.