Skip to main content

Θεσσαλονίκη: 'Εσπασε κάμερα φαρμακείου και προσπάθησε να το διαρρήξει

Ένας 40χρονος έσπασε κάμερα ασφαλείας φαρμακείου και στη συνέχεια αποπειράθηκε να διαρρήξει το προστατευτικό στόρι το πρωί της Δευτέρας.

Χειροπέδες σε πέντε άτομα για κλοπές πέρασαν τη Δευτέρα αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας «Ζ» το βράδυ στο κέντρο της πόλης, τρεις αλλοδαποί ηλικίας 22, 24 και 21 ετών με καταγωγή από Λιβύη και Αλγερία, καθώς διέρρηξαν αυτοκινούμενο όχημα και αφαίρεσαν διάφορα έγγραφα και αντικείμενα. Επιπλέον, στην κατοχή ενός εκ των συλληφθέντων, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας σουγιάς.

Ακόμα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Λευκού Πύργου συνέλαβαν το πρωί της Δευτέρας στο κέντρο της πόλης έναν 40χρονο ημεδαπό, ο οποίος νωρίτερα έθραυσε κάμερα ασφαλείας φαρμακείου και στη συνέχεια αποπειράθηκε να διαρρήξει το προστατευτικό στόρι.

Τέλος, συνελήφθη από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας ΔΙΑΣ το μεσημέρι της Δευτέρας στην ευρύτερη περιοχή της οδού Γιαννιτσών ένας 32χρονος από το Πακιστάν ο οποίος μαζί με συνεργό του, αφαίρεσαν από κατάστημα στην περιοχή της Μενεμένης, σχάρες όμβριων υδάτων, μεταλλική κατασκευή στήριξης μαρμάρων μεταλλικούς στύλους και μεταλλικό κάγκελο.