Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Επιχειρηματίας μοίρασε φαγητό στους εργαζομένους του «Γεννηματάς»

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα, ιδιοκτήτης του εστιατορίου πρόσφερε ζεστό φαγητό στους εργαζόμενους, ως ελάχιστη ανταμοιβή στο δύσκολο έργο τους.

Την έμπρακτη αλληλεγγύη στο προσωπικό του νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς, που δίνουν καθημερινά τη μάχη με τον κορωνοϊό, έδειξε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου Δια χειρός, Κώστας Τσακίρης.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα, πρόσφερε ζεστό φαγητό στους εργαζόμενους, ως μια ελάχιστη ανταμοιβή για μία ακόμη δύσκολη εφημερία που έχουν μπροστά τους μέχρι τις 8 το πρωί.

«Σε μια περίοδο που όλοι αναγνωρίζουμε την ανάγκη να είμαστε ενωμένοι απέναντι στον αόρατο εχθρό, αφήνουμε στην άκρη ο καθένας τις προσωπικές του ανάγκες, τα προβλήματα, ακόμη και τις ιδέες. Είμαστε ενωμένοι απέναντι στον φονικό ιό. Στηρίζουμε ο ένας τον άλλον. Στηρίζουμε όσο μπορούμε τους ανθρώπους που θα είναι εκεί για να φροντίσουν και να κάνουν καλά όσους νοσήσουν. Όσο αντέχουμε θα είμαστε δίπλα στο υγειονομικό προσωπικό της πόλης μας. Με τον τρόπο που μπορούμε. Και καμία φωνή διχασμού δεν μπορεί να μας σταματήσει», ανέφερε ο κ. Τσακίρης που χαρακτήρισε τους εργαζόμενους ήρωες της πρώτης γραμμής.

Τον κ. Τσακίρη ευχαρίστησε εκ μέρους του προσωπικού η διευθύντρια της νοσηλευτικής υπηρεσίας, Λίνα Ντότση, διευθύντρια νοσηλ υπηρεσίας, τονίζοντας ότι «η αξιέπαινη πράξη του δείχνει ενσυναίσθηση, ότι δηλαδή αναγνωρίζει την προσφορά μας».