Skip to main content

Θύμα ξυλοδαρμού διανομέας στη Θεσσαλονίκη - Δύο συλλήψεις (vid)

Ένας 45χρονος διανομέας, όπως καταγγέλλει, έπεσε θύμα ξυλοδαρμού χθες το απόγευμα από δύο αναβάτες μηχανής στη Θεσσαλονίκη

Θύμα ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ένας διανομέας χθες το απόγευμα στην περιοχή της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη.

Σε βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στο φως ο τηλεοπτικός σταθμός alpha φαίνεται η επίθεση στον ντελιβερά από δύο άλλα άτομα, τα οποία επέβαιναν σε μηχανάκι. Αρχικά υπήρξε διαπληκτισμός μεταξύ των ατόμων για τροχονομική παράβαση.

Ο διανομέας Ηλίας Μπεντζάκης, όπως αναφέρει, δέχθηκε επίθεση στη μέση του δρόμου ενώ πήγαινε παραγγελία σε πελάτη. Οι δύο άνδρες, όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο, κατέβηκαν από τη μηχανή και με γροθιές χτύπούσαν τον 45χρονο και τον άφησαν αναίσθητο στο οδόστρωμα.

Ο υπάλληλος πιτσαρίας, επηρεασμένος, όπως είπε, και από τον πρόσφατο χαμό 47χρονου συναδέλφου του που παρασύρθηκε από ΙΧ, το οποίο παραβίασε στοπ στη Θεσσαλονίκη, ζήτησε τον λόγο από οδηγό μηχανής που έκανε την ίδια παράβαση στην πόλη.

Ο 45χρονος μεταφέρθηκε σε νοσκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ ο 26χρονος και ο φίλος του που του επιτέθηκαν συνελήφθησαν και στο βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία.