Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Έστησαν πάρτι με ζεϊμπέκικο στον δρόμο (vid)

Σε γειτονιά στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης έστησαν πάρτι με ηχεία, ενισχυτές και φωτορυθμικά και δεν έλειψαν και οι ζεμπεκιές από περαστικούς.

Την μόδα με τα πάρτι που στήνονται από τα μπαλκόνια σε γειτονιές προκειμένου να σπάσει η μονοτονία της καραντίνας στην εποχή του κορωνοϊού ακολούθησαν το βράδυ του Σαββάτου κάτοικοι στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Ένοικος ενός διαμερίσματος, η ψυχή του πάρτι, με κατάλληλη υποδομή με ηχεία, ενισχυτές και φωτορυθμικά έδωσε το έναυσμα.

Μεταξύ άλλων στη συνοικιακή γειτονιά του Ευόσμου ακούστηκε στη διαπασών το τραγούδι «Έλα-έλα» της Λένας Ζευγαρά με περαστικούς και ενοίκους άλλων διαμερισμάτων να διασκεδάζουν με την ψυχή τους.



Στα χάιλαιτ της βραδιάς και η στιγμή που από τα ηχεία ακούστηκε το «ζεϊμπέκικο της Ευδοκία» με τον χορευτή περαστικό στον δρόμο και τους υπόλοιπους να τον στηρίζουν με παλαμάκια και από τα μπαλκόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το protothema.gr το οποίο και δημοσιεύει το βίντεο, μετά τον χαμό που προκάλεσε το πάρτι κάποιος ειδοποίησε την αστυνομία η οποία παρενέβη και διέκοψε το πάρτι.