Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Έτσι καρφώθηκε στη βιτρίνα του καταστήματος στην Εγνατία - Βίντεο ντοκουμέντο

Η στιγμή που ο οδηγός του οχήματος που καρφώθηκε στη βιτρίνα μαγαζιού επί της οδού Εγνατίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, φρενάρει απότομα.

Βίντεο ντοκουμέντο από το χθεσινό τροχαίο ατύχημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Έχασε τον έλεγχο του ΙΧ και καρφώθηκε σε βιτρίνα καταστήματος (vid)

Στο βίντεο του τηλεοπτικού σταθμού «Alpha» διακρίνεται η στιγμή που ο οδηγός του οχήματος που καρφώθηκε στη βιτρίνα μαγαζιού επί της οδού Εγνατίας, φρενάρει απότομα με αποτέλεσμα λίγα δευτερόλεπτα αργότερα να καταλήξει πάνω στο κατάστημα.

 

Όπως υποστηρίζει ο οδηγός, αιφνιδιάστηκε όταν κάτι του έκλεισε τον δρόμο - πεζός ή αυτοκίνητο - και προκειμένου να το αποφύγει, φρέναρε απότομα με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να χτυπήσει στη βιτρίνα.

Ο οδηγός, ο οποίος βρισκόταν σε κατάσταση σοκ μετά το τροχαίο, κατευθυνόταν στο ρεύμα προς δυτικά, ενώ άτομα που ήταν παρόντα ανέφεραν ότι ο οδηγός είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.

Όπως ανέφερε στη Voria.gr ιδιοκτήτης καταστήματος υποδημάτων από την απέναντι πλευρά της Εγνατίας, ακούστηκε ένα τρομερό φρενάρισμα και στη συνέχεια ένας έντονος θόρυβος. «Άκουσα ένα δυνατό μπαμ που μας έκανε να βγούμε γρήγορα έξω. Άκουσα ότι πήγε να αποφύγει έναν διερχόμενο πεζό. Το θετικό είναι ότι δεν περνούσε κανένας», τόνισε.