Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Εξάχρονος ξέφυγε από την προσοχή των γονέων του και... βόλταρε έως την Περαία

Το αγοράκι ήθελε να κάνει μπάνιο στη θάλασσα και μετά αποφάσισε να κάνει και μία βόλτα μέχρι την... Περαία. Όταν... βαρέθηκε γύρισε πίσω μόνος του!

Τον χειρότερο εφιάλτη τους έζησαν γονείς που δειπνούσαν σε εστιατόριο στους Νέους Επιβάτες στη Θεσσαλονίκη, όταν συνειδητοποίησαν πως εξαφανίστηκε το εξάχρονο παιδί τους.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής 28 Αυγούστου, στο εστιατόριο «Το μπαλκόνι του μπαξέ», περίπου στις 19.30 το απόγευμα. Η τετραμελής οικογένεια απολάμβανε την έξοδό της όταν ο εξάχρονος γιος αποφάσισε να πάει για μπάνιο στη θάλασσα, η οποία βρισκόταν ακριβώς μπροστά στο εστιατόριο, χωρίς, όμως, να ενημερώσει τους γονείς του.

Όταν η μητέρα συνειδητοποίησε ότι ο εξάχρονος γιος της δεν βρισκόταν στο τραπέζι, σήμανε συναγερμός. Οι γονείς εντόπισαν έντρομοι τα ρούχα του παιδιού στην παραλία, ωστόσο ο 6χρονος ήταν άφαντος. 

Όπως αναφέρει ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, Θωμάς Κοσκερίδης, στη Voria.gr, άμεσως κάλεσε την αστυνομία, όσο οι γονείς συνέχιζαν να αναζητούν το παιδί τους, δίχως όμως αποτέλεσμα.

Τελικά, ο συναγερμός έληξε περίπου στις 21.00, όταν ο εξάχρονος γύρισε μόνος του στο εστιατόριο. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο κ. Κοσκερίδης, το μικρό αγόρι ήθελε να κάνει μπάνιο στη θάλασσα και μετά αποφάσισε να κάνει και μία βόλτα μέχρι την... Περαία. Όταν ο εξάχρονος βαρέθηκε, γύρισε μόνος του πίσω.

Οι γονείς μαζί με τα δύο παιδιά τους οδηγήθηκαν μετά το περιστατικό στο Α.Τ. Θερμαϊκού.