Skip to main content

Εκβίαζαν αλλοδαπούς στη Θεσσαλονίκη - Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες

Αλλοδαποί δράστες με την απειλή σωματικής βλάβης, εκβίαζαν άλλους αλλοδαπούς, στη Θεσσαλονίκη. Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες από την αστυνομία

Τους δράστες υποθέσεων εκβίασης και απόπειρας απάτης ταυτοποίησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου - Αναλήψεως στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για αλλοδαπούς δράστες, οι οποίοι με την απειλή σωματικής βλάβης, εκβίαζαν άλλους αλλοδαπούς, διαφορετικής κουλτούρας για χρηματικά ποσά. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληφορορίες δεν υπήρξε απαγωγή ή ομηρία.

Εν τω μεταξύ, στην εξιχνίαση τεσσάρων περιπτώσεων κλοπής που έλαβαν χώρα σε περιφερειακά σημεία της Θεσσαλονίκης προχώρησαν κατά το τελευταίο 24ωρο αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θερμαϊκού.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος επτά συνολικά ατόμων οι οποίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Οι Υπηρεσίες των υφιστάμενων Διευθύνσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, θα συνεχίσουν με αμείωτο ενδιαφέρον τις έρευνες προκειμένου να εξιχνιάσουν μεγάλο μέρος καταγγελλόμενων υποθέσεων.