Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπών

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπών από αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς, Χαλκηδόνας και Νεάπολης – Συκεών.

Σχηματίστηκαν δικογραφίες για τέσσερις περιπτώσεις κλοπών από αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς, Χαλκηδόνας και Νεάπολης – Συκεών.

Αρχικά, σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς σε βάρος 31χρονου, καθώς όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το Νοέμβριο του 2020 είχε αφαιρέσει από την περιοχή της Καλαμαριάς μία δίκυκλη μοτοσικλέτα.

Επίσης, αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Χαλκηδόνας σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 28χρονου, ο οποίος τον Ιούλιο του 2021 αφαίρεσε από αυτοκίνητο στη Χαλκηδόνα, μία τσάντα.

Στη συνέχεια, σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας Νεάπολης – Συκεών σε βάρος 32χρονου υπηκόου Αλβανίας καθώς όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τέλη Ιουλίου 2021, αφαίρεσε από κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στις Συκιές, κινητό τηλέφωνο θαμώνα.

Στο πλαίσιο συνεχιζόμενης έρευνας του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς έπειτα από σύλληψη 28χρονου αλλοδαπού για περιπτώσεις διαρρήξεων οχημάτων ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο ακόμη αλλοδαπών συνεργών του ηλικίας  28 και 18 ετών.