Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Εξιτήριο για τη 10χρονη μετά από δύο εβδομάδες

Η 10χρονη μεταφέρθηκε σε δομή φιλοξενίας ανηλίκων της Θεσσαλονίκης - Θα παραμείνει εκεί μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση εξαφάνισής της

Εξιτήριο από το νοσοκομείο που βρισκόταν πήρε από χθες η 10χρονη μαθήτρια από την περιοχή της Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη, μετά το αίσιο τέλος που είχε η περιπέτεια εξαφάνισής της για 44 ώρες από την 33χρονη γυναίκα, η οποία χθες οδηγήθηκε στις φυλακές.

Διαβάστε: Αυτή είναι η 33χρονη που κατηγορείται ότι άρπαξε τη 10χρονη

Η 10χρονη είχε παραμείνει στο νοσοκομείο υπό την παρακολούθηση παιδοψυχολόγων για περίπου δύο εβδομάδες, μετά τον εντοπισμό της στην περιοχή της Καλαμαριάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, η 10χρονη μεταφέρθηκε σε δομή φιλοξενίας ανηλίκων της Θεσσαλονίκης. Εκτιμάται ότι η μαθήτρια θα παραμείνει εκεί μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση εξαφάνισής της που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Πάντως χθες ο 25χρονος αδερφός της εκτίμησε σε δηλώσεις τους ότι στην υπόθεση της απαγωγής, εκτός από την 33χρονη που έχει προφυλακιστεί για την υπόθεση, εμπλέκονται κι άλλα πρόσωπα.

«Η Μαρκέλλα ξέρει πολλά. Όσο περνάνε οι μέρες έρχονται εικόνες η μια πίσω από την άλλη. Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα γιατί σέβομαι την έρευνα. Θα σας πω μόνο ένα πράγμα μόνο. Η Μαρκέλλα δεν ήταν μόνη στο διαμέρισμα με αυτήν την γυναίκα», είπε χαρακτηριστικά ο αδερφός της 10χρονης, μιλώντας στο Mega.

Διαβάστε: Δεν ήταν μόνη η 33χρονη στο διαμέρισμα, λέει ο αδερφός της 10χρονης