Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Εξορμήσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ σε Ωραιόκαστρο και Συκιές

Οι εξορμήσεις έγιναν στο πλαίσιο ενημέρωσης των πολιτών για το πρόγραμμα «Μένουμε Όρθιοι» για την έξοδο από την κρίση της πανδημίας.

Περιοδείες σε δρόμους των Συκεών και του Ωραιοκάστρου πραγματοποίησαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο ενημέρωσης των πολιτών για το πρόγραμμα «Μένουμε Όρθιοι» του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο οποίο συμπυκνώνονται ο προτάσεις του κόμματος για την έξοδο από την κρίση που προκάλεσε η πανδημία του κορωνοϊού.

Στο κλιμάκιο που περιόδευσε στις Συκιές συμμετείχαν ο πρώην βουλευτής, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, ο αναπληρωτής συντονιστής της Ν.Ε. Α΄ Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Ρούτος, καθώς και στελέχη και μέλη της Ο.Μ. Συκεών.

Στην εξόρμηση του Ωραιοκάστρου τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ άκουσαν με προσοχή τους καταστηματάρχες οι οποίοι τους ενημέρωσαν για τα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η αγορά. Επίσης ενημέρωσαν τους πολίτες και απάντησαν στα ερωτήματα που τους έθεσαν.

Στην αντιπροσωπεία συμμετείχε η βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης, Δώρα Αυγέρη, ο συντονιστής της Ο.Μ. Ωραιοκάστρου, Μπάμπης Τσαϊρέλης καθώς και άλλα στελέχη και μέλη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ.