Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΦΙΑΛΕΣ ΜΕ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟ ΜΟΙΡΑΣΕ Η «ΟΜΟΝΟΙΑ» ΣΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ

Το Σωματείο «Η Ομόνοια» μοίρασε σε όλες τις λαϊκές αγορές που πραγματοποιούνται σήμερα φιάλες με αντισηπτικό, ενώ έχει παραγγείλλει και μάσκες.

Δεκάδες φιάλες με αντισηπτικό σε λαϊκές αγορές, προκειμένου να είναι πιο ασφαλείς οι πωλητές και κατά επέκταση το καταναλωτικό κοινό, μοίρασε σήμερα το πρωί το διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου Παραγωγών, Επαγγελματιών, Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών Θεσσαλονίκης «Η Ομόνοια».

«Ως διοίκηση προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό. Θέλουμε να βοηθήσουμε τους συναδέρφους μας και το καταναλωτικό κοινό με κάθε τρόπο. Αυτό κάναμε μέχρι σήμερα και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε για όσο χρειαστεί», τόνισε ο  πρόεδρος του σωματείου, Λάζαρος Παυλίδης,

Τα αντισηπτικά, σημειώνεται σε ανακοίνωση, μοιράστηκαν σε όλες τις λαϊκές αγορές που πραγματοποιούνται σήμερα στο πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης. Επίσης το επόμενο διάστημα το σωματείο «Ομόνοια», θα μοιράσει και μάσκες προς τα μέλη του. Η σχετική παραγγελία έχει γίνει και αναμένεται η παραλαβή τους, προστίθεται στην ίδια ανακοίνωση.

Τέλος, σημειώνεται πως την Παρασκευή 1 Μαΐου οι λαϊκές αγορές θα είναι κλειστές.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ