Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Φοιτητές δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ ανακρίνουν τον Ρέμο

ΤΗ συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης θα συντονίσει ο δημοσιογράφος και ambassador της Σχολής Δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, Αντώνης Σρόιτερ.

Ένα ακόμη session του πρωτοποριακού θεσμού των Debates έρχεται να για να προκαλέσει... αίσθηση στις σπουδές δημοσιογραφίας αφού το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Θεσσαλονίκη, πρόκειται να φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις του τον Αντώνη Ρέμο σε μία ζωντανή συζήτηση, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου, στη 13:00.

Οι σπουδαστές του μεγαλύτερου ΙΕΚ της Ελλάδας θα έχουν τη δυνατότητα να «ανακρίνουν» τον καλλιτέχνη, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που θα συντονίσει ο δημοσιογράφος και ambassador της Σχολής Δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, Αντώνης Σρόιτερ.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του θεσμού Debates, μίας σειράς διαδραστικών συζητήσεων με σημαντικούς προσκεκλημένους από τον χώρο της πολιτικής, της επιχειρηματικότητας, του πολιτισμού κ.ά., που έχει καθιερώσει το ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη και για μη σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ κατόπιν τηλεφωνικής δήλωσης συμμετοχής. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.