Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Φόρεσε κοστούμι κι έκλεψε την ταμειακή μηχανή ξενοδοχείου- Βίντεο ντοκουμέντο

Όπως φαίνεται στο βίντεο ένας καλοντυμένος άντρας μπήκε ως πελάτης σε γνωστό ξενοδοχείο και άρπαξε τα χρήματα από την ταμειακή μηχανή.

Μπήκε ως πελάτης σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης το απόγευμα της Παρασκευής κι αφού βεβαιώθηκε ότι δεν είναι κανείς στο κεντρικό μπαρ, άρπαξε τα χρήματα από την ταμειακή μηχανή και έγινε καπνός.

Δεν υπολόγισε όμως τις κάμερες που κατέγραψαν τις χειρουργικές κινήσεις του, αλλά και την είσοδο και έξοδό του από το ξενοδοχείο. Με μαεστρία ταχυδακτυλουργού, ο άντρας ηλικίας περίπου 35 χρόνων, εκμεταλλεύτηκε την ολιγόλεπτη απουσία της υπαλλήλου του μπαρ, άνοιξε την ταμειακή, πήρε τις εισπράξεις και αποχώρησε σαν κύριος.

Όλα έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά γύρω στις 4 το απόγευμα της Παρασκευής, όταν ο άντρας με το κοστούμι και την τσάντα πλάτης μπήκε από την κεντρική είσοδο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάλληλοι τον είχαν δει και τις προηγούμενες μέρες να εισέρχεται στο ξενοδοχείο και θεώρησαν ότι ήταν πελάτης ή συμμετείχε σε κάποιο από τα συνέδρια.

Ο ψηλός, μελαχρινός άντρας άφησε την τσάντα του σε ένα τραπέζι και πλησίασε το κεντρικό μπαρ. Αρχικά πήρε στα χέρια του έναν τιμοκατάλογο και έκανε πως ψάχνει τι θα παραγγείλει. Ταυτόχρονα παρατηρούσε προσεχτικά γύρω του και όταν διαπίστωσε ότι δεν ήταν κανείς, άρπαξε τα χρήματα από την ταμειακή, τα έβαλε κάτω από το κινητό του, επέστρεψε στο τραπέζι του, πήρε την τσάντα του και εξαφανίστηκε.

Η αστυνομία που ενημερώθηκε από τη διεύθυνση του ξενοδοχείου έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.