Skip to main content

Ληστεία μετά φόνου στην Τούμπα: Φωτογραφία ντοκουμέντο με τον δράστη - Είχε συνεργό

Η λήψη της φωτογραφίας φέρεται να είναι από τη στιγμή που οι δράστες κατευθύνονται στο ψιλικατζίδικο που δούλευε ο άτυχος 44χρονος.

Φωτογραφία που φέρεται να δείχνει ότι ο άγνωστος δράστης που σκότωσε τον 44χρονο υπάλληλο ψιλικών στην Τούμπα είχε συνεργό φέρνει στη δημοσιότητα το newsit.gr.

Διαβάστε επίσης: Βίντεο ντοκουμέντο της Voria.gr αμέσως μετά τη ληστεία μετά φόνου σε ψιλικά στην Τούμπα

Η λήψη της φωτογραφίας φέρεται να είναι από τη στιγμή που οι δράστες, λίγο πριν την αιματηρή ληστεία, περπατούν με κατεύθυνση προς το ψιλικατζίδικο. Δακρίνεται ο ένας εκ των δραστών να κρατάει σακούλα στο δεξί του χέρι και με το αριστερό χέρι να κρατάει ένα μικρό στρώμα. Μαρτυρία για στρώμα που κρατούσε ο δράστης υπήρξε και χθες, από περίοικους. 



Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το newsit.gr, o δράστης είχε τυλιγμένο το όπλο με το οποίο έγινε η δολοφονία του 44χρονου υπαλλήλου.

Διαβάστε ακόμη: Ληστεία μετά φόνου στην Τούμπα: Σφαίρα στον θώρακα του 44χρονου - Αναζητήσεις πόρτα-πόρτα

Οι αστυνομικοί έχουν στην κατοχή τους υλικό από κάμερα του καταστήματος, αλλά και από άλλη, «κρυφή» κάμερα, που βρισκόταν στο εσωτερικό του ψιλικατζίδικου, πάνω από το ταμείο. Οι κάμερες αυτές έχουν καταγράψει όλο το συμβάν.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας (ΥΔΕΖΙ) που έχουν αναλάβει την υπόθεση φαίνεται να έχουν μια καθαρή εικόνα του δράστη και με φωτογραφίες του αναζητούν πόρτα-πόρτα πληροφορίες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Σύμφωνα με αστυνομικές εκτιμήσεις ο δράστης φαίνεται να είναι Έλληνας, να κινείται στην ευρύτερη περιοχή και πολύ πιθανόν να είναι και κάτοικος αυτής, ενώ εκφράζεται αισιοδοξία ότι σύντομα θα υπάρξει εντοπισμός και σύλληψη του ληστή.