Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΧΑΡΔΑΛΙΑ - ΤΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΝΕΡΟ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

Επεισόδιο κατά του υφυπουργού με πρωταγωνίστρια τη γνωστή, πλέον, Θεσσαλονικιά που δηλώνει παρουσιάστρια, σε εστιατόριο στο κέντρο της πόλης.

Επεισοδιακό αποδείχθηκε το γεύμα του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά με τον υφυπουργό Μακεδονίας - Θράκης, Θεόδωρο Καράογλου, σε εστιατόριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες στη Voria.gr, τη στιγμή που οι δύο άνδρες γευμάτιζαν στο εστιατόριο, η γνωστή, πλέον, Θεσσαλονικιά, Ιωάννα Κουσκούση, που δηλώνει παρουσιάστρια και έχει απασχολήσει παλαιότερα τα ΜΜΕ, με τη λεκτική επίθεσή της προς αστυνομικούς στον Λευκό Πύργο για το ζήτημα του κορωνοϊού και των περιοριστικών μέτρων, αντιλήφθηκε την παρουσία του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και τον πλησίασε.

Αρχικά, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες της Voria.gr, τον προσέγγισε φιλικά ζητώντας να φωτογραφηθεί μαζί του, ωστόσο όταν έφτασε κοντά του, πέταξε ένα ποτήρι με νερό προς τον Νίκο Χαρδαλιά.

Άμεση ήταν η παρέμβαση της ασφάλειας των δύο υφυπουργών, οι οποίοι προχώρησαν στη σύλληψή της, ενώ η ίδια ευρισκόμενη σε έξαλλη κατάσταση φώναζε μεταξύ άλλων «καταστρέψατε την Ελλάδα».

A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ