Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Γυναίκα κατά αστυνομικών για τον έλεγχο (vid)

Επεισοδιακός ήταν ο έλεγχος γυναίκας χθες από αστυνομικούς στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης μετά την εφαρμογή των μέτρων αποκλεισμού.

Επεισόδιο μεταξύ γυναίκας στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης λίγο μετά τον αποκλεισμό της και αστυνομικών στη διάρκεια ελέγχου καταγράφηκε χθες.

Όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο τη γυναίκα που ήταν με το παιδί της στη Νέα Παραλία και της πήραν την ταυτότητά της. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ακολούθησε ένταση με τη γυναίκα να φωνάζει πως θα κάνει ό,τι θέλει και δεν θα της απαγορεύσει κάποιος να περπατήσει στην Παραλία, ενώ υποστήριξε ότι ζούμε «μία φάρσα και ένα ψέμα», πιθανότατα αναφερόμενη στον ιό του κορωνοϊού.

Πρόκειται για τη ραδιοφωνική παραγωγό, Ιωάννα Κουσκούση η οποία παρότι, όπως υποστηρίζει η ίδια, έστειλε μήνυμα στο 13033 οι αστυνομικοί της έκοψαν κλήση.

Αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί ακόμα μεγαλύτερη ένταση, με την παραγωγό να παίρνει το μπλοκ και να το σκίζει μπροστά τους. «Είχα και το μήνυμα και την ταυτότητά μου» δήλωσε η ίδια στη Voria.gr, προσθέτοντας πως δεν επιτρεπόταν να την γράψουν, αφού από σήμερα ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας στη Νέα Παραλία, ενώ εχθές έκαναν μόνο συστάσεις. «Εγώ δεν άρχισα να φωνάζω στα καλά καθούμενα. Μου είπαν ότι θα βάλουν φυλακή εμένα και τον γιο μου και ο γιος μου έπαθε κάτι σαν άσθμα και δεν μπορούσε να ανασάνει. Εκείνη τη στιγμή τρόμαξα και ζήτησα την ταυτότητά μου πίσω. Δεν μου την έδιναν και φρίκαρα, βλέποντας έτσι τον γιο μου» συμπληρώνει.

Υπενθυμίζεται πως η ίδια είχε απασχολήσει τα μέσα ξανά τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν είχε συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα κατά την επίσκεψή του στη ΔΕΘ και είχε τραβήξει βίντεο μαζί του.