Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Καταγγελία για επίθεση δημοτικού συμβούλου σε δύο γυναίκες στην Τριανδρία

Η επίθεση, σύμφωνα με την καταγγελία, έγινε για ασήμαντη αφορμή. «Έκανα παρατήρηση, δεν τις χτύπησα», απαντά ο δημοτικός σύμβουλος.

Απρόκλητη επίθεση σε βάρος της ίδιας και μιας φίλης της από δημοτικό σύμβουλο του δήμου Θεσσαλονίκης καταγγέλλει γυναίκα.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα», Σταύρος Καλαϊτζίδης, συνάντησε την ίδια και μία φίλη της που είχαν βγάλει βόλτα τα σκυλιά τους και τους επιτέθηκε, ρίχνοντας μάλιστα τη φίλη της στο οδόστρωμα. Το περιστατικό, σύμφωνα πάντα με τα όσα καταγγέλλει η μία από τις δύο γυναίκες, συνέβη στην Τριανδρία, στη διασταύρωση των οδών Βενιζέλου και Ελευθερίας.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η μία από τις δύο γυναίκες, ο δημοτικός σύμβουλος έσπρωξε τη φίλη της η οποία έπεσε στον δρόμο και μάλιστα μετέβη στο νοσοκομείο Γεννηματάς, ενώ της ίδιας της έριξε ένα μπουκάλι με νερό. Όπως λέει, η ίδια περπατούσε με τη φίλη της και τα σκυλιά τους όταν τους πλησίασε ο δημοτικός σύμβουλος και τους είπε πως στο δρόμο υπήρχαν περιττώματα από σκύλο, τα οποία πάτησε μια κυρία, με τις δύο γυναίκες να αρνούνται ότι ήταν από τα δικά τους σκυλιά.  Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ακολούθησε η επίθεση από τον δημοτικό σύμβουλο.

Η ίδια ανέφερε ότι υπάρχουν μάρτυρες για το τι συνέβη, ότι πήγε στο αστυνομικό τμήμα Τούμπας-Τριανδρίας, όπου καταγράφηκε το περιστατικό και θα επανέλθει σήμερα το απόγευμα, μαζί με τη φίλη της, για να υποβάλλουν μήνυση.

«Έκανα παρατήρηση σε δύο κυρίες να μην αφήνουν τα σκυλιά τους αδέσποτα, αλλά δεν τις χτύπησα, ούτε καν τις ακούμπησα», δήλωσε ο κ. Καλαϊτζίδης σε επικοινωνία που είχε μαζί του η Voria, αρνούμενος ότι επιτέθηκε στις δύο γυναίκες.