Skip to main content

Νεάπολη: Μπήκε σε φαρμακείο επειδή την ακολουθούσε άνδρας που είχε καταγγείλει για βιασμό

Σε έντρομη κατάσταση μπήκε μία τρανς γυναίκα σε φαρμακείο στη Νεάπολη ζητώντας βοήθεια επειδή την ακολουθούσε άνδρας που είχε καταγγείλει για βιασμό

Αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα σε φαρμακείο στη δυτική Θεσσαλονίκη, όταν μία 54χρονη τρανς γυναίκα εισήλθε στο κατάστημα και δήλωσε ότι την ακολουθούσε ο άνδρας τον οποίο πρόσφατα είχε καταγγείλει για βιασμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα, περίπου στις 19.00, σε φαρμακείο στη Νεάπολη. Μία τρανς γυναίκα μπήκε εντός του φαρμακείου και εμφανώς φοβισμένη ζήτησε τη βοήθεια των εργαζομένων στο φαρμακείο, καθώς, όπως ανέφερε, την ακολουθούσε και παρενοχλούσε άνδρας, τον οποίο είχε καταγγείλει για τον βιασμό της πριν από λίγες ημέρες και με τον οποίο φαίνεται ότι γνωρίζονταν.

Οι εργαζόμενοι προσπάθησαν να καθησυχάσουν τη γυναίκα, η οποία βρισκόταν σε κατάσταση σοκ.

Μάλιστα, ο άνδρας δεν δίστασε να εισέλθει εντός του φαρμακείου για να πείσει τη 54χρονη να τον συναντήσει σε διαφορετικό χώρο, ενώ όταν η γυναίκα αρνήθηκε, ο δράστης άρχισε να τη βρίζει μπροστά στους υπαλλήλους.

Οι εργαζόμενοι ειδοποιήσαν άμεσα τις αστυνομικές αρχές, οι οποίες έσπευσαν αμέσως στο σημείο, με τον άνδρα, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, να τρέπεται σε φυγή.

Στη συνέχεια η 54χρονη μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα για να δώσει κατάθεση και κατέθεσε μήνυση σε βάρος του άνδρα για εξύβριση.