Σάββατο 15 Αυγούστου 2020
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Η 10ΧΡΟΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΡΠΑΓΗΣ

Η 10χρονη μαθήτρια φέρεται να περιέγραψε τι έγινε όταν την άρπαξε η 33χρονη αλλά και την εμφάνιση του τρίτου προσώπου που είδε σε βιντεοκλήση.

Νέα στοιχεία για την υπόθεση απαγωγής της 10χρονης από τη Θεσσαλονίκη έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, η ανήλικη κατέθεσε στις αρχές το τι έγινε όταν την πήρε η 33χρονη «κοκκινομάλλα», ενώ φέρεται να περιέγραψε και τον άνδρα που εικάζεται πως ήταν συνεργός της κατηγορούμενης, λέγοντας ακόμη και το τι ειπώθηκε σε μεταξύ τους βιντεοκλήση.

«Μπήκαμε σε ένα ταξί. Κάποιος την πήρε τηλέφωνο και η Ειρήνη μιλούσε στα ξένα. Δεν καταλάβαινα τι έλεγε. Στο τηλέφωνο έγραφε απόρρητο. Το είδα γιατί καθόταν μπροστά, δίπλα στον οδηγό και εγώ καθόμουν ανάμεσα στα καθίσματα και είδα στο τηλέφωνο που χτύπησε και έγραφε απόρρητο», φέρεται να είπε η μικρή στους αστυνομικούς.

«Όταν μπήκαμε στο διαμέρισμα μού είπε ότι θα κάνουμε μπάνιο τώρα, αλλά χτύπησε το τηλέφωνο της και μιλούσε μάλλον με γυναίκα. Δε μπορούσα να καταλάβω αν ήταν γυναίκα ή άντρας, γιατί μιλούσε σα γυναίκα, αλλά ήταν πολύ χοντρή η φωνή. Είπε η γυναίκα στο τηλέφωνο στην Ειρήνη ότι θα στείλει κάποιον να της δώσει μία επιταγή, νομίζω είπε εκείνο το χαρτί που το δίνεις και παίρνεις χρήματα και να πάει να την “εκπληρώσει”. Η Ειρήνη απάντησε "τόσα πολλά λεφτά ...;"», φέρεται να πρόσθεσε η 10χρονη μαθήτρια.

«Ήταν ένας μαύρος σαν αυτούς που πουλάνε βραχιόλια»

Το παιδί, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, κατά τη διάρκεια της κατάθεσης περιέγραψε με λεπτομέρειες ακόμα και τη βιντεοκλήση της 33χρονης με τον μαύρο άντρα.

«Η Ειρήνη μίλησε στην τηλεόραση. Μέσα από την τηλεόραση ήταν σαν κάμερα και έβλεπες και μιλούσες. Βίντεο-κλήση δηλαδή. Ήταν ένας μαύρος σαν αυτούς που πουλάνε βραχιόλια για το χέρι και είχε μαλλιά κολλημένα επάνω στο κεφάλι, σαν ψείρες κοτσιδάκια και ένα κοτσιδάκι ήταν εδώ, αριστερά από το πρόσωπο με κόκκινη χάντρα. Εγώ δεν φαινόμουν στην τηλεόραση. Είδα και τα ονόματα που είχαν Μ.... από κάτω έγραφε Α… και μετά έγραφε Φ... Μιλούσαν στα Αγγλικά», φέρεται να αποκάλυψε, ακόμη,  η 10χρονη.

Οι αρχές περιμένουν να γίνει άρση του απορρήτου των επικοινωνιών για να δουν τελικά με ποιους συνομιλούσε η 33χρονη πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την απαγωγή.

Η 10χρονη είναι σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση και έχει σταματήσει να βλέπει εφιάλτες, ενώ συνεχίζει να φιλοξενείται σε ίδρυμα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ