Skip to main content

Οι αγαπημένες σου επιλογές στην πόρτα σου delivered by efood

Το ήθελες; Στο φέρνει το efood! Ανακάλυψε τις αγαπημένες σου επιλογές και τα πιο ιδιαίτερα μενού που μέχρι χθες δεν έρχονταν στην πόρτα σου.

Πόσες φορές ήσουν στον καναπέ σου, το σπίτι του κολλητού σου ή τη δουλειά σου και ονειρεύτηκες να φας κάτι λαχταριστό από ένα must κατάστημα της Θεσσαλονίκης αλλά σκέφτηκες «ποιος βγαίνει τώρα»;

Το efood σε βγάζει από τη δύσκολη θέση και σου λύνει τα χέρια, φέρνοντας και στη Θεσσαλονίκη την υπηρεσία delivered by efood, που σου δίνει την ευκαιρία να γευτείς εξαιρετικά μενού τη στιγμή που το θέλεις και όπου το θέλεις!

Και τώρα η στιγμή της απόλαυσης: Τερκενλής, Starbucks, Cinnabon, KFC, La Pasteria, Estrella, Kitchen Bar, Everest, Jerry's foodtruck και Pax Burgers είναι μερικά από τα καταστήματα με τις πιο γευστικές προτάσεις που το efood φέρνει πλέον στην πόρτα σου.

Βρες όλες τις νέες επιλογές στο efood πατώντας το φίλτρο «delivered by efood», διάλεξε ό,τι τραβάει η όρεξη σου και παράλαβέ το με delivery από το efood!

 

 

Σχετικά με το efood:

Tο efood είναι η υπηρεσία delivery στην Ελλάδα μέσω της οποίας μπορεί κανείς να παραγγείλει από 9.000 καταστήματα σε 90 πόλεις της Ελλάδας με τρία απλά βήματα: προσθήκη, καλάθι, αποστολή. #efoodgr

Σχετικά με το delivered by efood:

Το delivered by efood είναι η υπηρεσία διανομής του efood που αναλαμβάνει με το δικό της στόλο το delivery από τα πιο δημοφιλή καταστήματα που μέχρι χθες δεν έρχονταν στην πόρτα των καταναλωτών.