Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τη ληστεία σε βενζινάδικο

Χειροπέδες σε δύο άτομα για ένοπλη ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη Σταυρούπολη - Αναζητείται Βούλγαρος - Χτύπησαν με tazer έναν υπάλληλο!

Ανακοίνωση για την ένοπλη ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην περιοχή της Σταυρούπολης, στη Θεσσαλονίκη, εξέδωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Η άμεση κινητοποίηση και οι επισταμένες αναζητήσεις πληρωμάτων περιπολικών και δικυκλιστών αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οδήγησε στον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο ατόμων που ενέχονται σε ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων.

Πρόκειται για δύο ημεδαπούς ηλικίας 21 και 22 ετών, σε βάρος των οποίων, καθώς και σε βάρος 22χρονου αλλοδαπού συνεργού τους που αναζητείται , σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία, παράβαση του Νόμου περί όπλων και βία κατά υπαλλήλων.

Συγκεκριμένα, βραδινές ώρες χθες (12-03-2020) οι προαναφερόμενοι με την απειλή όπλου και τη χρήση ηλεκτρικών εκκενωτών (taser) αφαίρεσαν από υπαλλήλους πρατηρίου υγρών καυσίμων στην περιοχή της Σταυρούπολης χρηματικό ποσό και τράπηκαν σε φυγή.

Άμεσα προσέτρεξαν στην περιοχή περιπολικά και δικυκλιστές της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης όπου έπειτα από επισταμένες αναζητήσεις εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο ημεδαπούς, στην κατοχή των οποίων βρέθηκε μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο 22χρονος συλληφθείς με τη χρήση του ηλεκτρικού εκκενωτή τραυμάτισε ελαφρά έναν υπάλληλο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα».