Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τον φόνο του 45χρονου

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των τεσσάρων δραστών του εγκλήματος σε βάρος του 45χρονου ιδιοκτήτη ψητοπωλείου στη Θεσσαλονίκη.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών στη Θεσσαλονίκη για τον εντοπισμό των τεσσάρων ατόμων, που το απόγευμα του Σαββάτου, τραυμάτισαν θανάσιμα τον 45χρονο ιδιοκτήτη ψητοπωλείου, στην οδό Βασ. Όλγας.

Ο 45χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος κατέληξε αργά χθες το βράδυ στο νοσοκομείο Παπανικολάου, μετά τις μαχαιριές που δέχθηκε από τον υπάλληλο του και άλλα τρία άτομα.

Διαβάστε: Υπάλληλος ψητοπωλείου μαχαίρωσε το αφεντικό του

Ο 45χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος με μαχαιριές στην κοιλιακή χώρα και στο στήθος. Ο άτυχος άντρας ενώ βρισκόταν μέσα στο κατάστημά του δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι το απόγευμα του Σαββάτου από τέσσερα άτομα, ένα εκ των οποίων, ένας 32χρονος, έχει ήδη ταυτοποιηθεί από τις αστυνομικές αρχές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Απογευματινές ώρες χθες (22-02-2020), σε κατάστημα – ψητοπωλείο στο κέντρο της πόλης 32χρονος ημεδαπός, ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί, με 3 ακόμη συνεργούς του, με χρήση σωματικής βίας και αιχμηρού αντικειμένου τραυμάτισαν θανάσιμα τον 45χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για εξερεύνηση του χώρου.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών συνεχίζονται.