Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Οι ανακοινώσεις Μητσοτάκη για την αναβάθμιση των οδικών αξόνων-Live

Σύσκεψη παρουσία Μητσοτάκη με κύριο αντικείμενο την αναβάθμιση των οδικών αξόνων Θεσσαλονίκη - Έδεσσα και Δράμα - Αμφίπολη

Την αναβάθμιση των οδικών αξόνων Θεσσαλονίκης- Εδεσσας και Δράμας - Αμφίπολης ανακοινώνει αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Θεσσαλονίκη όπου βρίσκεται.

Ο κ. Μητσοτάκης, μετά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο Παπανικολάου για τα εγκαίνια των νέων κλινών ΜΕΘ, μετέβη στο κτήριο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Εκεί πραγματοποιείται σύσκεψη με κύριο αντικείμενο την αναβάθμιση των οδικών αξόνων Θεσσαλονίκη - Έδεσσα και Δράμα - Αμφίπολη.

Θα γίνει ενημέρωση για μια σειρά από έργα υποδομών, κυρίως οδικών στη Βόρεια Ελλάδα, από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή.

Στη συνάντηση βρίσκονται ο υφυπουργός Εσωτερικών Σταύρος Καλαφάτης, ο γενικός γραμματέας Υποδομών Γιάννης Καραγιάννης, οι περιφερειάρχες Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Απόστολος Τζιτζικώστας και Χρήστος Μέτιου και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.