Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Η ΓΣΕΕ ζητεί διερεύνηση για την υπόθεση των τραυματισμών στους «Αναλώσιμους»

Η ΓΣΕΕ ζητεί την «άμεση» και «ουσιαστική» διερεύνηση «της υπόθεσης των τραυματισμών» στην ταινία των «Αναλώσιμων 4» που γυρίζεται στη Θεσσαλονίκη.

Την «άμεση» και «ουσιαστική» διερεύνηση «της υπόθεσης των τραυματισμών» στην ταινία των «Αναλώσιμων 4», που γυρίζεται στη Θεσσαλονίκη, ζητεί με ανακοίνωση η ΓΣΕΕ.

Εφόσον επιβεβαιωθούν οι τραυματισμοί από τις αρχές να επιδοθούν και οι ευθύνες όπου υπάρχουν, συνεχίζει η Συνομοσπονδία και προσθέτει ότι «είναι ευθύνη των αρμοδίων αρχών να διαπιστώσουν εάν οι πληροφορίες για τραυματισμούς ισχύουν, ή εάν η επίσημη διάψευση των δημοσιογραφικών πληροφοριών από την εταιρεία παραγωγής, ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».

«Για τη Συνομοσπονδία, η ασφάλεια των εργαζομένων ανεξαρτήτως ιθαγένειας και χώρου εργασίας, είναι αδιαπραγμάτευτη. Οι εργαζόμενες και οι εργαζόμενοι που απασχολούνται επί Ελληνικού εδάφους απαιτείται να απολαμβάνουν πλήρους προστασίας και δικαιωμάτων. Κανένας και καμία δεν είναι…ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ», συμπληρώνει η ΓΣΕΕ και τονίζει ότι «οι εργοδότες είναι υποχρεωμένοι να λαμβάνουν όλες τα απαιτούμενα μέτρα για την ασφάλειά τους».