Skip to main content

Τι λέει η ιατροδικαστής για το κοκτέιλ ναρκωτικών στη 10χρονη (vid)

Είμαστε ακόμα στην αρχή της ανάλυσης και έχουμε ακόμα κάποιες μέρες μπροστά μας για να τη διεκπεραιώσουμε, τόνισε η ιατροδικαστής για τα ναρκωτικά.

Σοκ και προβληματισμό έχει προκαλέσει η ανίχνευση κοκτέιλ ναρκωτικών ουσιών στον οργανισμό της 10χρονης, η οποία παραμένει αποκλεισμένη από το περιβάλλον της και υπό την προστασία της Εισαγγελίας Ανηλίκων σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε - Θεσσαλονίκη: Κοκτέιλ ναρκωτικών χορηγήθηκε στη 10χρονη

«Από τη στιγμή που έχουν διαρρεύσει κάποιες πληροφορίες σχετικά με το περιστατικό, πραγματικά, ναι, οι εξετάσεις έδειξαν ότι υπάρχουν κάποιες ψυχοτρόπες ουσίες στη μικρή. Αυτό που μπορώ να σας πω επίσης είναι ότι είμαστε ακόμα στην αρχή της ανάλυσης και έχουμε ακόμα κάποιες μέρες μπροστά μας για να τη διεκπεραιώσουμε”, είπε η κ. η Ελένη Ζαγγελίδου, ιατροδικαστής που συμμετέχει στην επιστημονική ομάδα που εξετάζει τη 10χρονη, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Διαβάστε ακόμη - Θεσσαλονίκη: Δύο ναρκωτικές ουσίες στον οργανισμό της 10χρονης

«Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι γενικότερα οι ουσίες αυτές δεν δίνονται ενέσιμα -σπανίως δίνεται η μία από της δύο-, αλλά σε γενικότερο πλαίσιο δεν δίνονται ενέσιμα. Εδώ το παιδί δεν είχε τέτοια ευρήματα», σημείωσε μεταξύ άλλων η κ. Ζαγγελίδου.

Δείτε το βίντεο: