Σάββατο 25 Ιουνίου 2022
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΖΕΡΒΑ ΣΤΟΝ 6ΧΡΟΝΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

Τι είπε ο δήμαρχος στον 6χρονο Εμμανουήλ, που θα είναι ο ambassador στον αγώνα του 1,5 χιλιομέτρου στο πλαίσιο του 5ου Olympic Day Run

Έναν ξεχωριστό και πολύτιμο φίλο έκανε σήμερα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας. Πρόκειται για τον 6χρονο Εμμανουήλ, που θα είναι ο ambassador στον αγώνα του 1,5 χιλιομέτρου στο πλαίσιο του 5ου Olympic Day Run, που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη στις 29 Μαΐου.

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας είχε τη χαρά να γνωρίσει τον Εμμανουήλ στο Ολυμπιακό Μουσείο, όπου πραγματοποιήθηκε Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση των λεπτομερειών αναφορικά με τη διοργάνωση του 5ου Olympic Day Run. «Ο Εμμανουήλ είναι εκπρόσωπος όχι μόνον του αθλητισμού αλλά και του πολιτισμού και της τέχνης», είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Οι δυο τους εκτός από την αγάπη για τον αθλητισμό μοιράζονται και την ίδια μεγάλη αγάπη για τη μουσική και ιδιαίτερα για το πιάνο. Παρότι μόλις έξι ετών, ο Εμμανουήλ έχει ήδη κερδίσει σημαντικές διακρίσεις σε διαγωνισμούς πιάνου, όχι μόνον πανελλήνιους αλλά και παγκόσμιους.

Αποχαιρετώντας τον καινούριο φίλο του, ο Κωνσταντίνος Ζέρβας του υποσχέθηκε να πάνε παρέα σε μια συναυλία με κοντσέρτα για πιάνο.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ