Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Η Minnie ανακάλυψε... μίνι φυτώριο κάνναβης στον Λαγκαδά

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε ρέμα κοντά στην οικία μητέρας και γιου σε περιοχή του Λαγκαδά εντοπίστηκαν 10 δενδρύλλια κάνναβης.

Στη σύλληψη μιας 56χρονης για καλλιέργεια κάνναβης προχώρησαν σήμερα το πρωί αστυνομικοί της  Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία της 56χρονης και του 32χρονου γιου της με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Minnie, αλλά και σε ρέμα κοντά στην παραπάνω οικία, διαπιστώθηκε να καλλιεργούν συνολικά 10 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 2 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Από την αστυνομία σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του 32χρονου για καλλιέργεια κάνναβης.



Ακόμη, συνελήφθη χθες το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή της Ιερισσού σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ένας 50χρονος άνδρας, καθώς σε αγρόκτημα με ελαιώνες ιδιοκτησίας του, καλλιεργούσε 9 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 1,8 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Στον ίδιο χώρο βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 95 γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.