Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Η... MOYSA του Star Wars στα εγκαίνια της COMIC CON 4

Συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης την παγκόσμια ημέρα Star Wars. Εγκαίνια της Comic Con 4.

Μια συναυλία που θα μεταφέρει νοητά το κοινό «in a universe far, far away...» θα πραγματοποιήσει στις 4 Μαΐου η MOYSA, η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

Η συναυλία εντάσσεται στις εκδηλώσεις για την παγκόσμια ημέρα Star Wars «May the fourth», που στη Θεσσαλονίκη θα εορταστεί στο πλαίσιο του Thessaloniki Comic Convention “The Comic Con 4, το οποίο διοργανώνεται από τις 4 έως τις 6 Μαΐου.

Οι φίλοι του Star Wars θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν, μεταξύ άλλων, τη σουίτα που περιλαμβάνει αγαπημένα κομμάτια του John Williams, όπως τα “The Imperial March (Darth Vader's Theme)” και “Princess Leia's Theme”, αλλά και -φυσικά- την εμβληματική μουσική των τίτλων της σειράς ταινιών.

Η ημέρα των εγκαινίων της διοργάνωσης θα ολοκληρωθεί με ένα ορχηστρικό μίνι πάρτι με αγαπημένα κομμάτια, παιγμένα από τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης υπό τη διεύθυνση του Θοδωρή Παπαδημητρίου.

INFO:
Το «The Comic Con 4» θα πραγματοποιηθεί από τις 4 ώς τις 6 Μαΐου 2018, στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», στις εγκαταστάσεις τής ΔΕΘ-Helexpo.
Ώρες λειτουργίας: 10.00-21.00.

Εισιτήρια:

€7 (εισιτήριο ημέρας).
€12 (μειωμένο εισιτήριο τριημέρου – προπώληση).
€14 (εισιτήριο τριημέρου).
Παιδιά ηλικίας έως 12 χρόνων δικαιούνται δωρεάν είσοδο, εφόσον συνοδεύονται από ενήλικα (ένα παιδί ανά ενήλικα). Εισιτήριο για κάθε επιπλέον παιδί ηλικίας έως 12 ετών: €3.

Δείτε το event στο Facebook και εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας, εδώ.
Δείτε περισσότερες πληφορορίες στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης (www.thecomiccon.gr) και στη σελίδα της στο Facebook (www.facebook.com/thecomiccon).