Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Η παράταξη «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» ενισχύει δημοτικές βιβλιοθήκες του δήμου Παύλου Μελά

Κάλεσμα έκανε η παράταξη «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» για την ενίσχυση δημοτικών βιβλιοθηκών του δήμου Παύλου Μελά με βιβλία που οι πολίτες δεν χρησιμοποιούν

Η παράταξη «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» ενισχύει τις δημοτικές βιβλιοθήκες του δήμου Παύλου Μελά στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, με το σύνθημα «Χαρίζουμε βιβλία, μοιραζόμαστε γνώση, χτίζουμε πολιτισμό» η δημοτική παράταξη «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» του δήμου Παύλου Μελά ξεκίνησε εδώ και λίγες εβδομάδες δράση συλλογής βιβλίων για την ενίσχυση των δημοτικών βιβλιοθηκών του δήμου Παύλου Μελά. Στο κάλεσμα έχουν ανταποκριθεί δεκάδες πολίτες που χάρισαν παλιά βιβλία που δεν χρειάζονται, προκειμένου αυτά να δοθούν στις βιβλιοθήκες του δήμου.

 Η πρώτη δωρεά έγινε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολίχνης «Θεόκλητος Καρυπίδης». Ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος, Γιώργος Λίλτσης παρέδωσε τα βιβλία, μυθιστορήματα και λογοτεχνικά βιβλία στην υπεύθυνη της βιβλιοθήκης. Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι της βιβλιοθήκης ευχαρίστησαν την παράταξη «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» για τη δωρεά.

«Είμαστε χαρούμενοι που στο κάλεσμά μας ανταποκρίθηκαν δεκάδες συμπολίτες μας και μέλη της παράταξης. Είναι μια δράση που ξεκινήσαμε και θα έχει συνέχεια. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα και αφού θα έχει συγκεντρωθεί ένας ικανοποιητικός αριθμός βιβλίων θα τα δωρίζουμε στις βιβλιοθήκες του τόπου μας για να τις ενισχύουμε και να συμβάλλουμε κι εμείς όσο μπορούμε στην ανανέωση και τον εμπλουτισμό τους» δήλωσε ο Γιώργος Λίλτσης.

Όσοι πολίτες ενδιαφέρονται να συνεισφέρουν στην δράση, δωρίζοντας παλιά και καινούρια βιβλία καλούνται να επικοινωνήσουν με την «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» μέσω της ιστοσελίδας της παράταξης www.liltsis.gr (https://liltsis.gr/contact).