Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Οι πρώτες πληροφορίες για τον δράστη της φονικής ληστείας στην Τούμπα (vid)

Ο δράστης φέρεται να είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και να φορούσε γάντια - Ιατροδικαστής για να διαπιστωθεί εάν πυροβόλησε το θύμα

Τις κινήσεις του δράστη της ληστείας μετά φόνου σε ψιλικατζίδικο στην Τούμπα, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, ξεψαχνίζουν μέσω βιντεοληπτικού υλικού από κάμερες ασφαλείας της περιοχής οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά της Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, προκειμένου να φτάσουν στη σύλληψή του.

Σύμφωνα με πληροφοριες βασισμένες από το βιντεοληπτικό υλικό, το οποίο είδε επαγγελματίας της οδού Λαμπράκη κατά τη διάρκεια της αστυνομικής έρευνας για την εξιχνίαση της υπόθεσης, ο δράστης έχει ύψος περίπου 1,70, ήταν μαυροντυμένος, φορούσε γάντια και είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Διαβάστε ακόμη - Θεσσαλονίκη: Μαρτυρίες για τη φονική ληστεία σε ψιλικατζίδικο στην Τούμπα (φωτο)

Σύμφωνα πάντα με τον ίδιο άνθρωπο, οι αστυνομικοί έχουν στη διάθεσή τους υλικό τόσο από την κάμερα του ψιλικατζιδικου όσο και από άλλο σημείο, όπου εμφανίζεται ο δράστης.

Για το φονικό παραγγέλθηκε ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη ώστε να διαπιστωθεί εάν, εκτός από τα χτυπήματα στο κεφάλι από το όπλο, το θύμα φέρει και άλλο τραύμα, όπως πυροβολισμό.