Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Η Regus δημιουργεί χώρους εργασίας σε ακίνητο του ΟΤΕ

Επαγγελματικοί χώροι εργασίας από τη Regus στο πενταώροφο κτήριο του ΟΤΕ, στη συμβολή των οδών Βασιλέως Ηρακλείου και Καρόλου Ντηλ.

Στη δημιουργία επαγγελματικών χώρων εργασίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, σε ακίνητο του συγκροτήματος κτηρίων ιδιοκτησίας του ΟΤΕ στη συμβολή των οδών Βασιλέως Ηρακλείου και Καρόλου Ντηλ προχωρά η Regus, η εταιρεία που διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο χώρων εργασίας και κοινόχρηστων χώρων εργασίας στον κόσμο. Με την επένδυση αυτή η Regus επεκτείνεται για πρώτη φορά εκτός Αθηνών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αναμένονται ανάλογες κινήσεις της εταιρείας και σε άλλες ελληνικές πόλεις.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, η Regus μίσθωσε για 12 χρόνια πενταώροφο κτήριο του ΟΤΕ, στη Βασ.Ηρακλείου συνολικής επιφάνειας 1.400 τμ μαζί με υπόγειο, ισόγειο και ημιόροφο. Πρόκειται για ένα αυτόνομο ακίνητο, που βρίσκεται στο συγκρότημα πέντε κτηρίων που έχει ο ΟΤΕ στις οδούς Βασ.Ηρακλείου, Καρόλου Ντηλ και Ερμού.

Το πρώτο επιχειρηματικό κέντρο της Regus στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται να λειτουργήσει μέχρι τον Ιούνιο. Το διάστημα αυτό πραγματοποιούνται εργασίες για τη διαμόρφωση του κτηρίου, σύμφωνα με τις προδιαγραφές των επιχειρηματικών κέντρων της Regus, που προσφέρουν πλήρως εξοπλισμένους χώρους εργασίας προς ενοικίαση ανά ημέρα, εβδομάδα, μήνα ή έτος για ένα άτομο ή για ολόκληρη ομάδα, κοινόχρηστα γραφεία, χώρους συνεδριάσεων και business lounge για όσους θέλουν να εργαστούν ενώ ταξιδεύουν. Στο πλαίσιο αυτό, οι γραφειακοί χώροι αναμένεται να καταλαμβάνουν επιφάνεια 940 τμ.

Η Regus είναι ο παγκόσμιος πάροχος ευέλικτων λύσεων χώρου εργασίας, με πελάτες στους οποίους συμπεριλαμβάνονται μερικοί από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες, ιδιώτες και επιχειρήσεις πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Το δίκτυό της περιλαμβάνει σχεδόν 3.000 επιχειρηματικά κέντρα που καλύπτουν περίπου 900 πόλεις σε 120 χώρες. Μέσω της ποικιλίας των ειδών γραφείου που προσφέρει δίνει τη δυνατότητα σε ανθρώπους και επιχειρήσεις να εργαστούν όπου επιθυμούν, όποτε το επιθυμούν, όπως επιθυμούν και με μία ευρεία γκάμα τιμών.

Η Regus ιδρύθηκε στις Βρυξέλλες, στο Βέλγιο, το 1989, εδρεύει στο Λουξεμβούργο και είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών του Λονδίνου.