Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που ΙΧ καρφώνεται σε βιτρίνα καταστήματος στη Πολίχνη - Δείτε βίντεο

Ο οδηγός ενός ασημί ΙΧ αυτοκινήτου αφού χτύπησε ένα άλλο όχημα, καρφώθηκε σε βιτρίνα καταστήματος που εξυπηρετούσε πελάτες.

Ένα ΙΧ αυτοκίνητο καρφώθηκε σήμερα το μεσημέρι σε βιτρίνα φωτογραφείου στην Πολίχνη, στη δυτική Θεσσαλονίκη, ενώ αυτό ήταν ανοιχτό και εξυπηρετούσε πελάτες.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και στο βίντεο που εξασφάλισε η Voria.gr, ο οδηγός ενός ασημί αυτοκινήτου αφού χτύπησε ένα άλλο όχημα που οδηγούσε μία κοπέλα, καρφώθηκε σε βιτρίνα καταστήματος επί της οδού Μαυρομιχάλη. Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός φέρεται να παραβίασε το στοπ.

Έντρομοι οι πελάτες και οι περαστικοί πλησίασαν στο συμβάν. Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι, όπου υπήρχε αρκετός κόσμος στο σημείο και ευτυχώς δεν τραυμαστίστηκε κανείς. Να σημειωθεί πως σε κατάσταση σοκ βρίσκοταν και η οδηγός του άλλου οχήματος, η οποία ωστόσο δεν τραυματίστηκε.

Μάλιστα, από τη φόρα που είχε το όχημα εκσφενδόνισε και ένα παγκάκι που βρισκόταν απέξω.

Μόνο ο οδηγός του ΙΧ, άνδρας που είναι περίπου 45 ετών ασιατικής καταγωγής, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, φέρει κάποιες εκδορές στο σώμα του αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει κάποια ανησυχία και θα αποχωρήσει από το νοσηλευτικό ίδρυμα με οδηγίες χωρίς να γίνει η εισαγωγή του.