Skip to main content

Θεσσαλονίκη-Ιδιοκτήτης του ΙΧ που παρέσυρε την 21χρονη: «Του το έδωσα για να το δοκιμάσει»

Τι κατέθεσε ο ιδιοκτήτης του οχήματος για τον 30χρονο που παρέσυρε την 21χρονη στην Καμαρά - Χειροπέδες στη 19χρονη συνεπιβάτιδα.

Άφαντος παραμένει ακόμα ο οδηγός του οχήματος που παρέσυρε και εγκατέλειψε αιμόφυρτη και πολυτραυματία την 21χρονη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε: Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 19χρονη ως επιβάτιδα του ΙΧ που παρέσυρε την 21χρονη στην Καμάρα

Πλέον, έχει παρέλθει το 48ωρο του αυτοφώρου οπότε αναμένεται να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του δράστη, ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί από τις αρχές. Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν 30χρονο Αλβανό με ιστορικό παραβατικής συμπεριφοράς.

Χθες το απόγευμα συνελήφθη και μία 19χρονη που φέρεται να ήταν συνεπιβάτιδα στο όχημα που παρέσυρε την 21χρονη στην Καμάρα. Η νεαρή ημεδαπή εντοπίστηκε από τις δυνάμεις της Τροχαίας και, ύστερα από επικοινωνία μαζί τους, μετέβη η ίδια στην Υποδιεύθυνση, όπου και συνελήφθη. Η ίδια αναμένεται να μεταβεί στον Εισαγγελέα.

Στενεύει ο κλοιός για τον 30χρονο οδηγό - Δεν υπάρχουν πληροφορίες για έξοδό του από τη χώρα

Στενεύει, πλέον, ο κλοιός γύρω από τον 30χρονο Αλβανό που παρέσυρε και εγκατέλειψε την 21χρονη.

Μετά τον εντοπισμό και τη σύλληψη της 19χρονης που φέρεται να επέβαινε μαζί με τον 30χρονο στο αυτοκίνητο, τα περιθώρια στενεύουν για τον 30χρονο Αλβανό ενώ, όπως αναφέρουν πηγές στη Voria.gr, δεν υπάρχουν πληροφορίες για έξοδό του από τη χώρα προς την Αλβανία, όπως πιθανόν να επιχειρούσε.

Για την υπόθεση έχει ταυτοποιηθεί και ο νόμιμος κάτοχος του οχήματος, ένας 44χρονος ημεδαπός, κάτοικος Τούμπας. Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 44χρονος φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς της Τροχαίας ότι, εν όψει πώλησης του οχήματος, το έδωσε σε άτομο για να το δοκιμάσει. Κατονόμασε, μάλιστα, το πρόσωπο αυτό, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί από τις Αρχές για να εξεταστεί και να διαπιστωθεί η εμπλοκή του.

Η άτυχη 21χρονη δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή καθώς νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του Παπαγεωργίου. Φέρει βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ φέρει κατάγματα και θλάσεις σε πνεύμονα και σπλήνα.