Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένη θα έκανε την πρώτη δόση μόνο αν ήταν παρών ο δήμαρχος Καλαμαριάς

Μία ηλικιωμένη γυναίκα, που προσήλθε για να κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου, είπε πως θα εμβολιαζόταν μόνο αν ήταν παρών ο δήμαρχος.

Μία ιδιαίτερη στιγμή βίωσε ο δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη οι εμβολιασμοί χωρίς ραντεβού στο Θεατράκι της Χηλής.

Μία ηλικιωμένη γυναίκα, που προσήλθε για να κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού, είπε πως θα εμβολιαζόταν μόνο αν ήταν παρών ο δήμαρχος.



Ο κ. Δαρδαμανέλης εξήγησε πως η γυναίκα ήθελε να εμβολιαστεί μόνο παρουσία του καθώς είχαν νοσήσει αρκετά μέλη της οικογένειάς της και είχε φοβηθεί. «Αυτές είναι όμορφες και ιδιαίτερες στγιμές και  μακάρι να αποτελέσουν παράδειγμα για όσους σε αυτήν την ηλικία δεν εμβολιάστηκαν», σημείωσε η ίδια.

Παράλληλα, την τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού έκανε εχθές το πρωί και μία γιαγιά 107 ετών από το Λιβαδοχώρι Σερρών.

Η υπεραιωνόβια γιαγιά έφτασε στο κέντρο υγείας του Στρυμονικού συνοδευόμενη από το γιο της, Γιάννη Ορφανίδη και την υποδέχθηκαν οι γιατροί και οι νοσηλευτές. Όπως ανέφερε η υποδιοικήτρια της 4ης ΥΠΕ, Ειρήνη Χατζοπούλου, η γυναίκα της είπε πως το εμβόλιο είναι ο γιατρός.