Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Ημερίδα για εξοικονόμηση ενέργειας και βιοαπόβλητα

«Εξοικονόμηση ενέργειας και εκμετάλλευση οργανικών απορριμμάτων στη βιομηχανία τροφίμων» – Β2Β επαφές με γερμανικές επιχειρήσεις του κλάδου

Ημερίδα με θέμα “Εξοικονόμηση Ενέργειας και εκμετάλλευση οργανικών απορριμμάτων στην ελληνική βιομηχανία τροφίμων” διοργανώνει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο στις 16 Οκτωβρίου 2018, στη Θεσσαλονίκη, με τη συμμετοχή στελεχών γερμανικών επιχειρήσεων του κλάδου, καταξιωμένων ειδικών και εκπροσώπου του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Οικονομίας και Ενέργειας.
 
Η ημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο επιχειρηματικής αποστολής στην Ελλάδα από τις 15 έως τις 19 Οκτωβρίου, την οποία υποστηρίζει το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Οικονομίας και Ενέργειας. 
 
Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, που θα διεξαχθεί στο THE MET HOTEL της Θεσσαλονίκης, οι γερμανικές εταιρίες θα παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, ενώ εξειδικευμένοι Έλληνες και Γερμανοί εισηγητές θα αναλύσουν το ισχύον θεσμικό πλαίσιο, καθώς και τις δυνατότητες εφαρμογής και τις προοπτικές χρήσης των σχετικών τεχνολογιών στην Ελλάδα. Παράλληλα και τις επόμενες δύο μέρες, θα πραγματοποιηθούν ατομικές συναντήσεις B2B εκπροσώπων επτά γερμανικών επιχειρήσεων με ελληνικές εταιρείες, ως μέρος σειράς δράσεων που υλοποιεί το Επιμελητήριο με στόχο την επίτευξη μελλοντικών συνεργασιών μεταξύ των δύο επιχειρηματικών κοινοτήτων.
 
Στην εκδήλωση θα λάβουν μέρος εκπρόσωποι φορέων από τον χώρο της οικονομίας, της πολιτικής και της τοπικής αυτοδιοίκησης και των επιστημών. 
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση, το πρόγραμμα και την online δήλωση συμμετοχής, η οποία θα πρέπει να συμπληρωθεί έως τις 15 Οκτωβρίου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέχουν στην ιστοσελίδα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου http://griechenland.ahk.de/gr στην ενότητα εκδηλώσεις, ή να επικοινωνούν στο τηλ. 2310 32 77 33/ -34. Σημειώνεται ότι λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν.