Skip to main content

Κορωνοϊός - Ιπποκράτειο: Σε κρίσιμη κατάσταση το 4 μηνών βρέφος - 35 εισαγωγές σε 12 ώρες!

Το βρέφος βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ Παίδων και έχει μεγάλες ανάγκες σε οξυγόνο - Ακόμα μία εφιαλτική εφημερία με 35 εισαγωγές σε 12 ώρες.

Ιδιαίτερα κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας τού τεσσάρων μηνών βρέφους που διασωληνώθηκε τα ξημερώματα στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης.

Το βρέφος μεταφέρθηκε το Σάββατο από την Κομοτηνή στη Θεσσαλονίκη με αναπνευστική δυσχέρεια και λοίμωξη του αναπνευστικού.

Όπως ανέφεραν νοσοκομειακές πηγές στη Voria.gr, το βρέφος βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ Παίδων και έχει μεγάλες ανάγκες σε οξυγόνο.

35 εισαγωγές σε ένα 12ωρο

Στο μεταξύ το νοσοκομείο διανύει ακόμα μία εφιαλτική εφημερία. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν στη Voria.gr πως από το πρώτο κιόλας 12ωρο έχουν γίνει, ήδη, 35 εισαγωγές ασθενών με κορωνοϊό.

Την ίδια στιγμή, πλήρεις παραμένουν και οι 15 κλίνες ΜΕΘ Covid του νοσοκομείου ενώ ακόμα πέντε ασθενείς με κορωνοϊό είναι διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ.  Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τις επόμενες ώρες αναμένεται τα άτομα που είναι διασωληνωμένα εκτός ΜΕΘ να μεταφερθούν σε κλίνες των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας καθώς αυτές πρόκειται να αδειάσουν.