Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Ήθελαν να πλημμυρίσουν την πιάτσα με 350 κιλά κοκαΐνης

Το τελευταίο χρονικό διάστημα οι Αρχές έχουν πραγματοποιήσει στοχευμένους ελέγχους, προχωρώντας στην κατάσχεση σημαντικής ποσότητας ναρκωτικών

Τεράστιες ποσότητες κοκαΐνης έχουν εντοπίσει οι Αρχές στο λιμάνι Θεσσαλονίκης μέσα σε εμπορευματοκιβώτια με μπανάνες προερχόμενες από την Κολομβία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, μέχρι σήμερα έχουν κατασχεθεί συνολικά 350 κιλά κοκαΐνης. Υπενθυμίζεται, πως το τελευταίο χρονικό διάστημα οι Αρχές έχουν πραγματοποιήσει στοχευμένους ελέγχους, προχωρώντας στην κατάσχεση σημαντικής ποσότητας ναρκωτικών ουσιών  (δείτε εδώ).

Την υπόθεση παρακολουθούν στενά στελέχη του Λιμενικού Σώματος για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, του Γραφείου Ασφάλειας/ Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, της υπηρεσίας Δίωξης Ναρκωτικών της ΕΛΑΣ στη Θεσσαλονίκη αλλά και ξένες αρχές, καθώς το οργανωμένο κύκλωμα διακίνησης σκληρών ναρκωτικών ήταν έτοιμο να πλημμυρίσει την πιάτσα όχι μόνο της Θεσσαλονίκης, αλλά και ολόκληρης της χώρας, με τις ποσότητες-μαμούθ που έχουν κατασχεθεί μέχρι σήμερα.