Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Japanese food και coctails κάθε Πέμπτη στο Tribeca

Διαφορετικές γεύσεις και ξεχωριστά ποτά κάθε Πέμπτη με θέα τη θάλασσα και τις ομορφιές της πόλης στο Tribeca, στη Λεωφόρο Νίκης στη, Θεσσαλονίκη.

Japanese food και coctails μπορείτε να γευτείτε κάθε Πέμπτη στο Tribeca, στη Λεωφόρο Νίκης στη Θεσσαλονίκη, που τα τελευταία 22 χρόνια συντροφεύει τους επισκέπτες του με τις καλύτερες επιλογές σε έναν χώρο που τον χαρακτηρίζει το στυλ και η ποιότητα.

Ονομάστηκε έτσι από τη μυθική γειτονιά της Νέας Υόρκης, το Triangle Under Canal Street, και κατάφερε να κατασκευάσει έναν από τους μεγαλύτερους θρύλους της νυχτερινής ζωής στη Θεσσαλονίκη.

Επιλέγοντας σταθερά να υποστηρίξει μια άλλη ιδέα, μία από τις κυρίαρχες στην περιοχή, αυτή της αξίας, στον πιο όμορφο δρόμο της πόλης, με την απόλυτη θέα στη θάλασσα από κάθε σημείο του εσωτερικού της χώρου, στο ισόγειό της ή τον πρώτο όροφο του, και την απόλυτη απόλαυση του θεαματικού ηλιοβασιλέματος της Θεσσαλονίκης, το Tribeca δικαιολογεί τον μύθο που το περιβάλλει.

Ο ορισμός ενός κοκτέιλ μπαρ, που επένδυσε σε ανέσεις και ανθρώπινο δυναμικό για να εξυπηρετήσει καλύτερα μια μοναδική ιδέα. Ένα κοκτέιλ μενού εκπληκτικής ποιότητας και αισθητικής, που αναπτύχθηκε από χρόνια μελέτης και συνεχώς εμπλουτισμένο, δικαιολογώντας τη φήμη του σε όσους γνωρίζουν την απόλαυση ενός ιδανικού κοκτέιλ.

Η εκλεπτυσμένη λίστα κοκτέιλ με κλασικά και επώνυμα κοκτέιλ ανανεώνεται συνεχώς και έχει στη βάση της παρθένα συστατικά που αναπτύσσονται στο ελληνικό έδαφος και προσθέτουν έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα στη σύνθεση και τα δυνατά χαρακτηριστικά του τόπου.