Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Κάγκελα και σχοινιά για το λουκέτο στη Νέα Παραλία (vid)

Περίπου 400 κάγκελα θα τοποθετήσουν τα συνεργεία του δήμου κατά μήκος της περιοχής, τα οποία θα ενώνονται μεταξύ τους με σχοινιά.

Κάγκελα κατά μήκος της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης τοποθετεί από το πρωί κλιμάκιο του δήμου, μετά την απόφαση του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Χαρδαλιά, να σφραγίσει την περιοχή για να αποφεύγεται ο συγχρωτισμός, στο πλαίσιο των μέτρων περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Διαβάστε - Θεσσαλονίκη: Κλείνει για 14 μέρες η Νέα Παραλία - Η απόφαση Χαρδαλιά

Σημειώνεται πως η απόφαση πάρθηκε μετά από κοινό αίτημα του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Ζέρβα και του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα.



Περίπου 400 κάγκελα θα τοποθετήσουν τα συνεργεία του δήμου κατά μήκος της περιοχής, τα οποία θα ενώνονται μεταξύ τους με σχοινιά, ενώ τις ελεύθερες ώρες πρόσβασης στην παραλία τα σχοινιά θα λύνονται.



Υπενθυμίζεται πως από σήμερα στις 14.00 το μεσημέρι έως τις 8 το πρωί της επόμενης δεν θα επιτρέπεται η πρόσβαση στην Παραλία, ενώ δυνάμεις της Αστυνομίας θα επιτηρούν το μέτρο, προχωρώντας σε βεβαιώσεις παραβάσεων. Να σημειωθεί ακόμη πως μόνο για σήμερα, οι αστυνομικοί θα κάνουν απλώς συστάσεις.