Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Καλαφάτης και Παπάς στηρίζουν το νέο Καπάνι

Ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης της ΝΔ και ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης στο μεσημεριανό happening για τη νέα εποχή της αγορά της Θεσσαλονίκης.

του Αλέξη Ανδρεάδη

Ευκαιρία να τα πουν σε δημόσια θέα είχαν σήμερα ο Σταύρος Καλαφάτης και ο Φάνης Παπάς, στα εγκαίνια του νέου λογότυπου, της νέας εποχής, για την κεντρική αγορά της Θεσσαλονίκης, το Καπάνι.

Στο μεσημεριανό χάπενινγκ του Κέντρου Επιχειρηματικής και Πολιτιστικής Ανάπτυξης, του Συλλόγου Επαγγελματιών Ιστορικού Κέντρου Θεσσαλονίκης και των συντελεστών του νέου logo για το Καπάνι, ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης, και ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας (και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ), Φάνης Παπάς, συναντήθηκαν προκειμένου να στηρίξουν την προσπάθεια ανανέωσης και αναγέννησης της παραδοσιακής αγοράς.

Όπως έγραψε σε ανάρτησή του στο facebook ο κ. Παπάς, «Και εγένετο 'Καπάνι'. Η παραδοσιακή κεντρική αγορά της Θεσσαλονίκης απέκτησε δικό της logo και brand name. Ως αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας έχω δεσμευτεί να είμαι κοντά σε κάθε πρωτοβουλία, που αναδεικνύει τα τοπικά προϊόντα και τις τοπικές αγορές. Σήμερα μαζί με τον Σταύρο Καλαφάτη και τους επικεφαλής του ΚΕΠΑ, των επαγγελματιών του Ιστορικού Κέντρου της Θεσσαλονίκης και των φορέων, που στηρίζουν την προσπάθεια ανανέωσης και αναγέννησης, εγκαινιάσαμε μια νέα ελπιδοφόρα εποχή για μια αγορά που μετρά πολλές δεκαετίες ζωής. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές για το μεσημεριανό happening. Όλοι μαζί ας στηρίξουμε τους δικούς μας επαγγελματίες, τα δικά μας προϊόντα, τη δική μας κεντρική αγορά».