Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Καλός ο καιρός - Μικρή άνοδος στη θερμοκρασία

Στη Θεσσαλονίκη οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Περιορισμένη ορατότητα το πρωί.

Τοπικές βροχές στα νότια και βαθμιαία στα δυτικά με σποραδικές καταιγίδες στα νότια αναμένονται τη Δευτέρα. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις στην Θράκη και από το απόγευμα στη δυτική Μακεδονία, οι οποίες το βράδυ θα αυξηθούν. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά ανατολικοί-βορειοανατολικοί 4 και τοπικά το πρωί 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου.