Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Καμπάνα σε άνδρα για καύση σε οικοπεδικό χώρο στο Ασβεστοχώρι

Οι ανακριτικοί υπάλληλοι της ΠΥ επέβαλαν τρία πρόστιμα σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική, ενώ συνέλαβαν έναν άνδρα για απόπειρα εμπρησμού στη Λακωνία.

Τρία πρόστιμα για απόρριψη αναμμένου τσιγάρου και καύση επέβαλαν οι ανακριτικοί υπάλληλοι του Πυροσβεστικού Σώματος σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική.

Ειδικότερα, διοικητικό πρόστιμο επιβλήθηκε σε άνδρα για καύση σε οικοπεδικό χώρο στην περιοχή Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης, από ανακριτικούς υπάλληλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν Θεσσαλονίκης.

Επίσης, διοικητικό πρόστιμο επιβλήθηκε σε άνδρα για καύση σε υπαίθριο χώρο στην περιοχή Λαγομάνδρα Σιθωνίας Χαλκιδικής, από ανακριτικούς υπάλληλους της Π.Υ. Πολυγύρου.

Τέλος, διοικητικό πρόστιμο επιβλήθηκε σε άνδρα για απόρριψη αναμμένου τσιγάρου, στο 3 χλμ. Ε.Ο. Ιερισσού - Θεσσαλονίκης του δήμου Αριστοτέλη Χαλκιδικής, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 9/2021 Πυροσβεστική Διάταξη, από ανακριτικούς υπάλληλους της Π.Υ. Σταγείρων - Ακάνθου.

Τέλος, συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Αρεοπολέως, ένας άνδρας, ως υπαίτιος απόπειρας εμπρησμού από πρόθεση σε γεωργική έκταση, στην περιοχή Ξιφαριάνικα Αρεόπολης Λακωνίας.

φωτογραφία αρχείου