Skip to main content

Δεν έχουν καταγραφεί κρούσματα κορωνοϊού από το πάρτι στο ΑΠΘ, λέει ο πρύτανης

Κανένα κρούσμα κορωνοϊού μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί από το πάρτι του περασμένου Σαββάτου στο ΑΠΘ, σύμφωνα με τον πρύτανη του ιδρύματος

Δεν προέκυψε κρούσμα κορωνοϊού από το πολυπληθές πάρτι πρωτοετών που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο σε προαύλιο χώρο του ΑΠΘ, σύμφωνα με τον πρύτανη του Ιδρύματος, Νίκο Παπαϊωάννου.

Διαβάστε: Θεσσαλονίκη: Εικόνες συνωστισμού σε πάρτι με εκατοντάδες άτομα στο ΑΠΘ (videos) 

«Δεν υπάρχει κανένα κρούσμα από το συγκεκριμένο πάρτι. Δηλαδή το Σάββατο το βράδυ έγινε το πάρτι και τη Δευτέρα το πρωί ήδη είχαν βγει τα κρούσματα;» ανέφερε στη Voria.gr ο πρύτανης του ΑΠΘ, σχολιάζοντας σχετικά δημοσιεύματα.

«Αυτός δηλαδή που ήταν στο υποτιθέμενο πάρτι του Σαββάτου, ποιος μου λέει ότι πριν δεν ήταν στην Αριστοτέλους, ή μετά κάπου αλλού», πρόσθεσε ο κ. Παπαϊωάννου, αφήνοντας αιχμές για τη γενικότερη απερισκεψία των νέων της Θεσσαλονίκης τις τελευταίες ημέρες, οι οποίοι δείχνουν να συνωστίζονται σε πάρτι σε αρκετά μέρη της πόλης.

Τέλος, σύμφωνα με τον πρύτανη, τα μόνα κρούσματα που έχουν παρουσιαστεί μέχρι στιγμής σε φοιτητές του ΑΠΘ είναι από τα ΤΕΦΑΑ Σερρών τα οποία έγιναν γνωστά από την περασμένη εβδομάδα.

Ακόμη, σύμφωνα με τον ίδιο, κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν και στο Τμήμα Μηχανολόγων στο ΔΙΠΑΕ στις Σέρρες, με αποτέλεσμα αυτό να κλείσει προσωρινά.