Skip to main content

Θεσσαλονίκη:Κανονικά αύριο τα δρομολόγια του ΟΑΣΘ-Δεν θα γίνει απεργία

Δεν θα υπάρξει καμία τροποποίηση στα δρομολόγια του ΟΑΣΘ αύριο, καθώς οι εργαζόμενοι δεν θα συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία κατά του ασφαλιστικού.

Κανονικά θα πραγματοποιούνται αύριο 18 Φεβρουαρίου τα δρομολόγια του ΟΑΣΘ, ημέρα κατά την οποία έχει προκηρυχθεί 24ωρη απεργία κατά του ασφαλιστικού νομοσχεδίου από την ΑΔΕΔΥ και κατά τόπους εργατικά κέντρα. Στη Θεσσαλονίκη στην απεργία συμμετέχουν Εργατικά Σωματεία που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ όχι όμως το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο. Στο πλαίσιο αυτό,  οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ δεν θα συμμετέχουν στην απεργία.

Ειδικότερα, ενώ η Αττική θα παραλύσει λόγω της απεργίας των εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς, στη Θεσσαλονίκη δε θα σημειωθεί ταλαιπωρία όσον αφορά το μοναδικό μέσο μαζικής μεταφοράς της πόλης. Όπως διαβεβαίωσε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων, Δημήτρης Τσερμενίδης μιλώντας στη Voria.gr, τα δρομολόγια θα γίνονται κανονικά.

Σημειώνεται ότι αύριο τα Εργατικά Σωματεία που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ διοργανώνουν συγκέντρωση στο άγαλμα Βενιζέλου στις 10:30 ενάντια στο «αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης».