Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Καραμανλής και Σαμαράς δείπνησαν μαζί μετά την ομιλία Μητσοτάκη στην 86η ΔΕΘ

Το τετ α τετ των δύο πρώην πρωθυπουργών στη Θεσσαλονίκη και το δείπνο σε γνωστό εστιατόριο της πόλης, αμέσως μετά την ομιλία Μητσοτάκη στη ΔΕΘ

Σε γνωστό εστιατόριο της ανατολικής Θεσσαλονίκης συνέφαγαν χθες το βράδυ οι πρώην πρωθυπουργοί, Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς.

Οι δύο τους συναντήθηκαν στην ομιλία του πρωθυπουργού στο πλαίσιο των εγκαινίων της 86ης ΔΕΘ και κανόνισαν να αποφασίσουν να δειπνήσουν μαζί, αφού κάθονταν μαζί στην πρώτη σειρά στο Βελλίδειο. 

«Δεν πάμε να φάμε μαζί;», ήταν η πρόταση του κ. Καραμανλή, σύμφωνα με πληροφορίες, με τον κ. Σαμαρά να δέχεται με χαρά την πρόσκληση. Οι δυο τους βρέθηκαν λίγο αργότερα στην ψαροταβέρνα «Βράχος», στη Νέα Κρήνη.

Να σημειωθεί ότι οι δύο πρώην πρόεδροι της ΝΔ και πρωθυπουργοί είχαν και μια σύντομη χειραψία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μόλις τελείωσε η ομιλία του πρωθυπουργού.

Αυτό, πάντως, που σχολιάστηκε σε ό,τι αφορά τη χθεσινή παρουσία του Κώστα Καραμανλή στο Βελλίδειο ήταν το γεγονός ότι δεν συμμετείχε στο θέρμο και παρατεταμένο χειροκρότημα του ακροατηρίου όταν ο πρωθυπουργός, σχολιάζοντας την τουρκική επιθετικότητα, είπε «τα νταηλίκια γιοκ με την Ελλάδα».