Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Κάρτες απεριορίστων διαδρομών με το freedom pass και για το 2022

Το τελευταίο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου υπάρχει η δυνατότητα προμήθειας κάρτας απεριορίστων διαδρομών για τον μήνα Ιανουάριο με το freedom pass.

Τη δυνατότητα να αγοράσουν κάρτα απεριορίστων διαδρομών για την επόμενη χρονιά με το Freedom Pass δίνει στους δικαιούχους ο ΟΑΣΘ.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, το τελευταίο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου υπάρχει η δυνατότητα προμήθειας κάρτας απεριορίστων διαδρομών για τον μήνα Ιανουάριο, για το πρώτο τρίμηνο του 2022, για το πρώτο εξάμηνο του έτους, ακόμα και για όλο το 2022.

«Έτσι, πριν να λήξει το «Freedom Pass», μπορεί κάποιος να αγοράσει κάρτα απεριορίστων διαδρομών και, πληρώνοντας φέτος, να τη χρησιμοποιήσει του… χρόνου!», σημειώνει στη σχετική ανακοίνωσή του ο ΟΑΣΘ.

Οι συναλλαγές στα εκδοτήρια γίνονται με ενεργοποίηση λειτουργίας NFC στα κινητά τηλέφωνα, με χρήση ψηφιακών πορτοφολιών Apple Pay (για συσκευές iOS) ή Google Pay (για συσκευές Android), καθώς και μέσω εφαρμογής της τράπεζας που έχει επιλέξει ο κάτοχος της κάρτας.


Υπενθυμίζεται ότι οι κάτοχοι της άυλης χρεωστικής κάρτας, μπορούν να την χρησιμοποιούν και για την αγορά προτυπωμένων εισιτηρίων, ακόμα και για την εξόφληση προστίμων.