Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε ο 52χρονος που βιντεοσκοπούσε τη συνεύρεσή του με 26χρονη

Ο 56χρονος ανέφερε έχει μαγνητοσκοπήσει και στο παρελθόν τη συνεύρεσή του με άλλες γυναίκες, λέγοντας ωστόσο ότι ήταν με τη συναίνεσή τους.

Ποινή φυλάκισης 29 μηνών με τριετή αναστολή επέβαλε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης στον 56χρονο που συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων, καθώς τοποθέτησε κρυφή κάμερα σε δωμάτιο που είχε νοικιάσει προκειμένου να συνευρεθεί ερωτικά με 26χρονη, η οποία δεν γνώριζε και δεν συναινούσε στην ύπαρξή της.

Διαβάστε σχετικά - Θεσσαλονίκη: Έβαλε κρυφή κάμερα για να καταγράψει τη συνεύρεσή του με γυναίκα

Όπως είπε η νεαρή στην κατάθεσή της, γνώρισε τον κατηγορούμενο μέσω ιστοσελίδας και συμφώνησαν να συνευρεθούν έναντι αμοιβής. Ωστόσο, όπως περιέγραψε στο δικαστήριο, αντιλήφθηκε την κάμερα σε ψηφιακό ρολόι στο κομοδίνο του μισθωμένου δωματίου και στη συνέχεια έκπληκτη είδε τον εαυτό της σε στιγμιότυπα κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του ισχυρίστηκε πως δεν είχε σκοπό να διακινήσει το επίμαχο υλικό. Όπως ανέφερε έχει μαγνητοσκοπήσει και στο παρελθόν τη συνεύρεσή του και με άλλες γυναίκες, λέγοντας ωστόσο ότι ήταν με τη συναίνεσή τους.

«Δεν την ήξερα. Πολλά ακούγονται και γίνονται. Μπορεί από το πουθενά να είχα ακόμα και κατηγορία για βιασμό. Θα έσβηνα το υλικό μετά από δύο μέρες αν όλα ήταν ομαλά μεταξύ μας», είπε ο 52χρονος.

Οι ισχυρισμοί του ωστόσο δεν έπεισαν και το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για τις πράξεις που του καταλογίζονται επιβάλλοντάς του ποινή φυλάκισης 29 μηνών.